mandag 21. desember 2009

Virus er en organisme som trenger seg inn i et levemiljø, bruker opp alle ressursene, produserer seg fort i antall, og som sprer seg raskt. Det er vanskelig å behandle et virus, fordi det tilpasser seg utrolig fort, kan gjøre seg immun mot det "verten" gjør for å kvitte seg med det. (Insulin osv)

Dette fortsetter i verste fall frem til verten dør.

Mennesket er en organisme som trenger seg inn i et levemiljø, bruker opp alle ressursene, produserer seg fort i antall, og som sprer seg raskt. Det er vanskelig å behandle et tilfelle av oss, fordi vi tilpasser oss utrolig fort, kan gjøre oss immune mot det "verten" gjør for å kvitte seg med det. (Naturkatastrofer, og...)

Men etter å ha slått fast at mennesket er en helvettes plage for verden vår - jorda vår, planeten vår - slutter likheten til et virus. Hysteriet rundt global oppvarming er elendig bullshit!

(bullshit)

Planeten vi lever på dateres røfflig til 4,5 billioner år (På engelsk, milliarder på norsk!) og har overlevd en del. For eksempel en komet som utryddet det som var den dominante livsformen; Dinosaurer. Å se for seg hvordan det påvirket verden, størrelsen på det som har truffet jorda, et støvteppe som dekket hele planeten i kanskje år, er fryktelig vanskelig. Men jorden er jo her enda.

Også tenker du som leser kanskje at jeg over-bagatelliserer. Det jeg vil få frem er at det virker som om hele jorden står på spill. Som om dette ikke bare handler om oss, men selve eksistensen, selve skapensen.

Vel: a) Verden hadde nok klart seg enda bedre uten oss. b) Vi dør jo faen ikke ut, leste du ikke andre avsnittet i dette innlegget!!??


Ingen kommentarer: